Statisztika

stat

Utolsó kommentek

  • becsajozok.hu: @CasanovaFeri: Keress meg! (2016.06.19. 16:28) Visszautasítás
  • becsajozok.hu: Miért nem lesz több? (2016.06.19. 16:27) Tizenketteske
  • becsajozok.hu: Azóta hányaskánál tartasz? (2016.06.19. 16:24) Hármaska mosolya
  • Jocó ügynök: Remélem, azórta sikerült kideríteni. Amúgy nem rég olvastam egy cikket arról, hogy egy srácnak nem... (2016.04.18. 01:55) Hármaska mosolya
  • CasanovaFeri: Sziasztok! Sok- sok megszólításom vagyok túl, és nagyon régóta csinálom a csajozást, tökéletesítve... (2016.02.13. 16:14) Visszautasítás
  • Utolsó 20

Öltözz ki!

2011.01.08. 19:16 Jess_

Arra a kérdésre, hogy számít-e a külső, bizony a válasz az, hogy igen, számít. Azonban ezt sokan félreértik. Nem arra kell gondolni, hogy ha valaki nem jóképű, vagy nincs kockás hasa, akkor esélytelen a nőknél. Ez egyáltalán nem így van.

A kulcsszó, a megjelenés. Először is, ne szakadt, ódivatú ruhákat viselj, hanem igen is kövesd a divatot. Ugyanis a nők többsége bizony követi és nagyon tudják értékelni, ha te is ezt teszed. Nem kell feltétlenül páváskodni, de jó, ha egy kicsit egyedi vagy.
Másodszor pedig, legyél ápolt. Ezt úgy gondolom nem kell részleteznem.

Sokkal több esélyed lesz pozitív visszajelzéseket kapni, ha figyelsz a külsődre és a legtöbbet hozod ki magadból ilyen téren. Arról nem is beszélve, hogy az embernek ilyenkor az önbizalma is megnő.

Ezért döntöttem úgy, hogy változtatok a külsőmön. Felújítom a ruhatáramat, hordok kiegészítőket és csináltatok valami egyszerű, de stílusos frizurát.
Tegnap jött meg a fizetésem, szóval a jövőhéten beszerzem a cuccokat. Párat már megrendeltem, alig várom, hogy megérkezzenek.

Ja, és arra a kérdésre meg, hogy számít-e a méret... IGEN, SZÁMÍT!

Szólj hozzá!

Címkék: jess

A bejegyzés trackback címe:

https://csajoznivoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr772570314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása